معرفی دپارتمان سوله سازی شرکت اُپال نگار سازه
بخش سوله سازی شرکت اُپال نگار سازه که خود زیر گروه بخش ابنیه و ساختمان این شرکت می باشد از تیمی متشکل از مهندسین و متخصصین کار کشته و تحصیل کرده در مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد دانشگاه های معتبر ایران در رشته عمران می باشد. این بخش با مدیریت آقای دکتر امیر مسعود فتحی اداره می شود.
طراحی سوله
جهت طرای یک سوله ابتدا نیاز کاری کارفرما می بایست مشخص باشد. متخصصین اُپال نگار سازه بعنوان مشاور ابتدا با کارفرمای پروژه طی جلسه ای نیاز کاری ایشان را مشخص می کنند. پس از آن و در نتیجه مشخص شدن کاربری، نوع سازه نیز مشخص می گردد. در این مرحله مشخص می شود که سازه سوله از نوع UBM ،HSS و یا سنتی است. همچنین نیاز به ملحقات نیز نظیر جرثقیل و غیره همگام با انتخاب نوع سازه بررسی می گردد. در ادامه نوع پوشش دیوار های پیرامونی، پوشش سقف، نیاز به نیم طبقه و غیره نیز مشخص می گردد. پس از انجام مشاوره و مطالعات اولیه و مشخص شدن درخواست کارفرما محاسبات آغاز می گردد.
محاسبات سوله
در شرکت اُپال نگار سازه ابتدا، طراحی و انجام محاسبات بر اساس استاندارد ها آغاز می گردد. محاسبات توسط نرم افزار های AutoCAD و SAP2000 انجام می شود. تهیه نقشه با رویکرد مهندسی و اقتصادی انجام می شود و بر قیمت آن تاثیر می گذارد. بار برف ، باد ، زلزله و جرثقیل عوامل مهمی در طراحی سوله می باشند. ابعاد فنداسیون، ضخامت ورق و ابعاد ستون، پوشش رنگ ، کفسازی و… در محاسبات معین می گردند.
طراحی سوله بر اساس مجموعه ای از استاندارد ها و آیین نامه های طراحی سازه ها انجام می شود. برای اینکار از استاندارد های داخلی و مقررات ملی ساختمان استفاده میگیرد که بشرح ذیل می باشند:
- مبحث ششم مقررات ملی ساختمان (بار های وارد بر ساختمان)
- ASCE7-10 یا ASCE7-16 (حداقل بارهای وارد بر سازه ها و ساختمان ها)
- استاندارد ۲۸۰۰ (طراحی ساختمان ها در برابر زلزله)
- محبث هفتم مقررات ملی ساختمان (طراحی و اجرای پی)
- مبحث نهم مقررات ملی ساختمان (طراحی و اجرای سازه های بتنی)
- مبحث دهم مقررات ملی ساختمان (طراحی و اجرا سازه های فولادی)
- نشریه ۳۲۵ (طراحی و اجرا سالن های صنعتی)
پس از انجام محاسبات با توجه به آیین نامه ها، خروجی آن به نرم افزار TEKLA وارد می شود.
برآورد هزینه سوله
در تعیین قیمت مهمترین عوامل: موقعیت، کاربری، ابعاد دهانه و ارتفاع، وجود جرثقیل یا نیم طبقه می باشند. هزینه ساخت بر اساس نقشه ها، با دقت بالایی قابل محاسبه است. برآورد دقیق تناژ آهن مصرفی و محاسبه هزینه ساخت اسکلت سوله پس از تهیه نقشه شاپ و نحوه برشکاری ورق فولادی در نرم افزار TEKLA مشخص می شود.
ساخت و اجرای سوله
شروع کار ساخت سوله معمولا با پی کنی و قالب بندی طبق نقشه فنداسیون و ساخت اسکلت در کارخانه آغاز می شود. سپس نصب اسکلت سوله انجام می شود. در مرحله بعد پوشش سقف و دیوار تکمیل می گردد. سپس کفسازی فضای داخل و نصب درب و پنجره و در ادامه سیستم تهویه و روشنایی ، نصب جرثقیل و… نازک کاری اجرا می شوند. جزییات هر مرحله از ساخت بر قیمت آن تاثیر می گذارد.
طراحی، ساخت و اجرای سوله خود را به ما بسپارید. شما می توانید درخواست خود را توسط پر نمودن این فرم ثبت نمایید. متخصصین ما با شما تماس خواهند گرفت.